Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 Οκτ 2012

Τάρτα με λαχανικά απο την Ανθή

 
  •  1 φύλλο κουρού
  • 2 μέτρια κρεμμύδια
  • 2 μέτρια κολοκυθάκια
  • 2 μέτριες μελιτζάνες
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 2 ντομάτες
  • 400 γρ. κασέρι ή άλλο μαλακό τυρί τριμμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • Λάδι αλάτι και πιπέρι, ριγανη μαιντανο
 Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο λάδι και στρώνουμε τη σφολιάτα, την τρυπάμε με πηρούνι εδώ και εκεί και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στον αέρα, μέχρι να ροδίσει (περίπου 10-15 λεπτά)
Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά ένα ένα κομμένα όλα σε κύβους και τα σωτάρουμε, στο τέλος προσθέτουμε την τόματα και περιμένουμε μέχρι να πιεί τα υγρά της. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και την μουστάρδα ρίγανη και μαϊντανό και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Την αφήνουμε να κρυώσει λιγο!
Στη συνέχεια στρώνουμε τα λαχανικα πανω από την μισο ψημενη ζυμη, ρίχνουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε για 20' περίπου.
.(στο αρχικό ψήσιμο πάνω από την ζύμη βάζουμε λαδόκολλα και γεμίζουμε το ταψάκι με φασόλια που έχουμε για τις τάρτες τα οποία αφαιρούμε μετά για να βάλουμε την γέμιση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου