Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 Φεβ 2013

Μπάρες με βρώμη και μπανάνα, απο τον Στελιο Παρλιάρο.




Εκπληκτική ιδέα για μπάρες από τον Στέλιο Παρλιάρο!!!!

  •  150 γρ. βούτυρο
  •  75 γρ. μαύρη υγρή ζάχαρη
  •  50 γρ. μέλι
  •  350 γρ. βρώμη
  •  50 γρ. φουντούκια κοπανισμένα
  •  ½ κουτ. του γλυκού κανέλα
  •  ½ κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 μπανάνες πολτοποιημένες

Λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μπέν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμμάτων. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το φουντούκι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και τη βρώμη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε την μπανάνα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο χαμηλό τσέρκι ή ταψάκι 20Χ20 εκ. περίπου και ύψους 2 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20-25 λεπτά έως ότου ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια.

- Μπορούμε να λιώσουμε σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμμάτων και μ’ αυτή να αλείψουμε τις ράβδους.

(https://www.facebook.com/#!/parliarosstelios)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου