Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 Οκτ 2014

Τορτίγια με μπανάνα, μέλι και βούτυρο αμυγδάλου.

Είναι μια καλή επιλογή και για το σνακ του σχολείου


  • 1 τορτίγια ολικής άλεσης
  • 1 μπανάνα ξεφλουδισμένη (ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας)
  • 1 κ.σ. βουτυρο αμυγδάλου
  • 1 κ.σ. μέλι
Ανακατευουμε το μέλι με το βούτυρο αμυγδάλου. Το απλώνουμε στην τορτίγια και τοποθετούμε επάνω την μπανάνα. Τυλίγουμε και κόβουμε σε στρογγυλές μπουκίτσες ή το σερβίρουμε ολόκληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου