Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 Ιαν 2017

Chips αραβικής πίτας


Ενα εύκολο, γρήγορο και υγιεινό σνακ!!


  • 3-4 αραβικές πίτες ολικής άλεσης
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι,σκόνη σκόρδου και μυρωδικά της επιλογής μας (πχ. πάπρικα,ρίγανη,θυμάρι,βασιλικό,δεντρολίβανο..)
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις πάνω κάτω.
Χωρίζουμε τα δυο φύλλα της αραβικής πίτας και την κόβουμε σε τριγωνικά κομματάκια.
Βάζουμε χαρτί ψησίματος στο ταψί και απλώνουμε επάνω τα κομματάκια.
Αλείφουμε τα κομματάκια της πίτας με ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με σκόη σκόρδου, λίγο αλάτι και τα μυρωδικά μας.
Ψήνουμε για 6-10 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.

Σερβίρουμε με το dip της αρεσκείας μας. Μερικές υγιεινές ιδέες:
φάβα
χούμους
τυρί κρέμα
ψιλοκομμένη ντομάτα,λάδι και βασιλικό
πάστα ελιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου