Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26 Μαρ 2017

Κέικ με μπανάνα και σοκολάτα ,από την Ντορίτα



  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 120 γρ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο
  • 150 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 280 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 75 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
Λιώνετε με το πιρούνι τις μπανάνες. Σε ενα μεγάλο μπολ ανακατεύετε με σύρμα το λάδι, την καστανή ζάχαρη , τα αυγά και την βανίλια.
Προσθέτετε τις μπανάνες και στην συνέχεια το αλεύρι σε δύο δόσεις, ανακατεύοντας απαλά.
Προσθέτετε την κουβερτούρα και ανακατεύετε.
Απλώνετε το μείγμα σε ελαφρά λαδωμένο, μακρόστενο ταψί και ψήνετε για 35΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου