Ουφ!!!
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα στο παιδάκι μας για να μην μας το φέρει καπέλο απ'την βαρεμάρα?
Τι σνακ δίνουμε στο βλαστάρι μας για να μην ροκανίζει συνέχεια μπισκότα?
Τι φρουτάκια υπάρχουν εκτός από μήλο-μπανάνα-αχλάδι?
Αν δεν θέλουμε να δώσουμε κρέμα του εμπορίου για απογευματινό?
Αν δεν τρώμε κρέας?
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 Απρ 2017

Ριζότο με σαφράν, απο την Ελένη





  • 50 γρ. ρύζι
  • 1/4 κρεμμύδι
  • λίγο σαφράν
  • 1 κουταλιά σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι

Πλύντε καλά το ρύζι και βράστε το σε άφθονο αλατισμένο νερό, καθαρίζοντας και τρίβοντας στο μεταξύ το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι με ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
Όταν βράσει το ρύζι και πριν το σουρώσετε, αφήστε στην άκρη 1/2 ποτήρι ζωμού και διαλύστε το σαφράν.
Προσθέστε το ρύζι στο κρεμμύδι και το διαλυμένο σαφράν. Ανακατέψτε το ρύζι ώστε να πάρει γεύση και σερβίρετε χλιαρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου